Bestellen


Na uw bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail met daarin vermeld het aankoopbedrag. De verzendkosten worden, wanneer van toepassing, separaat benoemd. RAG AND STUFF rekent een vast bedrag van € 5,- voor het verzenden van pakketten tot 10 kg. Voor brievenbuspost wordt € 2,95 berekend. Gratis verzending bij bestellingen boven € 60,- binnen Nederland. Voor pakketbezorging binnen Europa geldt een vast tarief van € 10,- (tot 10 kg.) Bestellingen kunnen uiteraard ook worden afgehaald.


 

Betaling


Betalingen kunnen per bank o.v.v. bestelnummer als betalingsreferentie overgemaakt worden op ABN AMRO rekeningnummer: NL 15 ABNA 0613 1997 58 t.n.v. C.M. Beverwijk te Almere. Contante betaling bij afhalen.
Zodra uw betaling binnen is sturen wij uw bestelling op. RAG AND STUFF is niet aansprakelijk voor beschadigingen en/of het verloren gaan van artikelen tijdens het vervoer door het verzendbedrijf.


 

Prijzen


Alle genoemde prijzen zijn in euro`s en zijn exclusief verzendkosten en inclusief BTW.
De genoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele technische fouten, type fouten en prijswijzigingen.


 

Producten


Veel van onze artikelen zijn gemaakt van vintage materialen, zij vertonen daarom soms gebruikssporen. RAG AND STUFF is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgschade aan desbetreffende artikelen. De kussens zijn voorzien van een Hollow fill binnen kussen. De poefen zijn gevuld met tempex korrels. De kussens en poefen hebben een gesloten hoes die niet apart gewassen kan worden. RAG AND STUFF is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van wassen.


 

Ruilen


Gekochte artikelen kunnen niet worden geruild of retour worden genomen.


 

Vragen


Mocht u vragen/opmerkingen hebben m.b.t. de voorwaarden of heeft u andere vragen, neem dan contact op via het contactformulier of bel: 06 255 749 64.